neděle 4. září 2016

Holiend Plasy



Holiend

            Chtěly bychom Vás seznámit se super akcí, která se jmenuje Holiend. Určitě si říkáte co Holiend vlastně je? Nebojte se, my Vám to povíme a hlavně taky ukážeme v přiložených fotečkách.



          
        
          Holiend je nejen hudební festival, který se konal v Plasích u Plzně, skládá se ze dvou částí - HOLIEND: day pro rodiny s dětmi a HOLIEND: night pro věkovou kategorii 15+. My dvě jsme se zúčastnili části Holiend: night, která měla dvě stage. Jedna se nacházela na velké louce v Plasích a druhá v Knížecím pivovaru také v Plasích.




  Účinkující interpreti:




 Hentai Corporation , Paulie Garand, Olga Lounová, Lake Malawi, Doctor Victor, Electric Lady, Satisfvcktion, Rattle Bucket, HpN, AM, Strange Society, Doagnoza Exitus, DJ Deadly Groove a DJ Hexo.



         Z našeho pohledu hodnotíme Holiend, jako velmi povedenou akcičku a doufáme, že budou pokračovat i příští rok. Bylo to vážně super a také úžasná atmosféra.



         

         My jsme většinu festivalu pobývaly na stage v Knížecím pivovaru, protože tam vystupoval Paulie Garand ♥. Jelikož jsme jeho fanynky, tak jsme si jeho koncert nemohly nechat ujít, a taky jsme tam byly a v první řadě. Pecka! Kdo ještě na jeho koncertě nebyl, doporučujeme! Samozřejmě tam také nechyběly stánky s občerstvením. Přímo stvořené pro naši věčně hladovou Terezku ♥. A také nesmím zapomenout na náš doprovod Páju, který to s námi vydržel až do konce. Doufám, že si festival užil stejně jako my, i když on není moc taneční typ. Zato my jely bomby celkem slušně. To k festivalu prostě patří a my si to snažily užít, co to šlo.

NAT&TES

Paulie Garand, Roseck a Kenny Rough







Olga Lonová
Lake Malawi
 

Žádné komentáře:

Okomentovat