sobota 2. července 2016

Už se nám to blíží!!!


Už jen podle názvu našeho dnešního článku si určitě říkáte: „Co se jim asi tak může blížit? “. Tak mi Vám tedy prozradíme. Jak jsme zmínily v našem prvním článku, že pojedeme na akci, která se jmenuje Eurogym. Tak přesně to se nám blíží. Již za 15 dní pojedeme jako dobrovolníci pomáhat na tuto akci, která se koná v Českých Budějovicích. Budeme zde pobývat celý týden. Akce Eurogym má dvě místa konání („sídla“). Prvním a hlavním místem dění jsou České Budějovice a tím druhým místem je Doubí u Třeboně. Tyto dvě místa jsou od sebe přiblližně 30 minut jízdy autem. My dvě budeme v Doubí u Třeboně. Ubytovány budeme v chatkách nebo bungalovech ve sportcampu. V Doubí je spoustu zábavnych aktivit. Terka bude na stanovisti Ringa jako kontrolorka pravidel hry a Naty na Airtracku jako překladatelka. A proteže přijedou soutěžící z různých koutů světa, budeme muset prokázat naši znalost angličtiny popřípadě němčiny.

Určitě si říkaté: „Co to vlasně je ten Eurogym?“. Tak my vám to povíme. Je to setkání evropských gymnastů především od 12 do 18 let. Pořádáné jednou za dva roky. Které se letos bude konat v již zmíněných Českých Budějovicích od 18. do 24. července. Více informací se mužete dozvědět zde http://www.eurogym2016.org/cs/ .

 

A toto je pro dnešek vše. Doufáme, že Vás článek zaujal a dozvěděli jste se o něčem novém. Jako my před mnoho měsíci o akci Eurogym, která nás velice zaujala.

Můžete se těšit na články, z každého dne, kde se dozvíte co jsme ten den dělaly a myslíme, že i nějaky ten trapas se tady dočtete. :D

NAT&TES♥ 

Žádné komentáře:

Okomentovat